Bromfietsles bij Zwanenburg
Meld je aan vanaf 15 jaar.

Dit is het AM rijbewijs. Hiermee mag je rijden op alle bromfietsen, scooters en snorfietsen, snorscooters. Ook een brommobiel mag met dit rijbewijs worden bestuurd.

Door onze korte wachttijden, snelle service en goede begeleiding zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste bromfietsrijschool uit de regio Leiden en Bollenstreek.

De lessen worden gegeven op hippe Niu NQi elektrische scooters. We hebben bewust voor dit type gekozen zodat we een steentje bijdragen aan het klimaat. Ook laten deze zich heel gemakkelijk besturen, dit doordat ze zeer licht zijn, speciale banden voor alle seizoenen hebben, handvatverwarming voor in de wintermaanden en een verbeterd remsysteem waardoor je veilig door het verkeer heen kan en daardoor de slagingskans ook veel groter is.

Ook als je nog nooit een scooter hebt bestuurd zal je merken dat deze elektrische Niu makkelijker rijdt dan een elektrische fiets. Met de usb-aansluiting op de scooter kan je zelfs je telefoon opladen tijdens de rit. Helmen zijn aanwezig op de rijschool. Handschoenen adviseren wij zelf mee te nemen. Dit hoeven geen speciale handschoenen te zijn. Ben je ze vergeten, zijn ze hier ook op de Rijschool aanwezig..

Lessen in de winter

Speciaal met de koude maanden worden de scooters voorzien van winterbanden en handvatverwarming. En wie wil dat nou niet! Nooit geen koude handen meer tijdens het lessen.

Wij doen niet aan dagcursussen of aan andere stunts. Bij een dagcursus moeten alle praktijklessen en het praktijkexamen op 1 dag.
Onze ervaring is dat het onmogelijk is om de concentratie zo lang vast te houden en de kans van slagen veel kleiner is.

Onze praktijkles wordt verdeelt over 2 dagen. We vragen altijd eerst het praktijkexamen aan, de lessen passen we daarop aan.
Dit betekent dus dat je niet sneller bent met een dagcursus, want de examendatum blijft gelijk.

Ben jij iemand die wat meer aandacht nodig heeft, dan is daar ruimte voor en kunnen we je deze aandacht geven.

Op de eerste lesdag van 3 uur begint de instructeur met wat uitleg over de scooter en het verkeer. Daarna gaan we naar het naast gelegen terrein waar je in alle rust en ruimte aan de scooter kan wennen. Zodra je de scooter onder controle hebt gaan we het verkeer in om de examenroutes te oefenen.

Op de tweede lesdag gaan we direct 2 uur lang het verkeer in om de examenroutes te oefenen.

Met aansluitend het praktijkexamen. Het praktijkexamen doe je op scooter waar je mee hebt gelest en duurt tussen de 20 en 25 min. Vaak horen we van cursisten dat het aanvoelt als 10 minuten. Na het praktijkexamen keren je weer terug naar de rijschool. We starten en eindigen altijd bij de Rijschool.

Om je aan te melden hoef je alleen maar even te bellenWhatsappen of te mailen.  En binnen 2 dagen ligt het lespakket met de benodigde informatie en de datum voor je theorie-examen bij jou in de bus. Ook onbeperkt theorielessen, theorieboek en oefenexamens zijn bij het complete pakket (bruikleen) inbegrepen.

Nu altijd gratis theorielessen, theorieboek en oefenexamens!

TARIEVEN BromfietsRIJBEWIJS

Altijd onbeperkt gratis theorieles.
Bromfiets totaalpakket. Dit is inclusief: Gratis theorieles en leermiddelen.
Theorie-examen, 5 uur praktijkles en praktijkexamen.
€449,-
Bromfietspakket zonder theorie (wel gratis theorieles, maar geen leermiddelen in bruikleen)€399,-
Theorie-examen (zelf aanvragen kan via cbr.nl)€59,-
De kans dat je zakt voor je praktijkexamen is zeer klein, Mocht dit toch gebeuren krijg je van de Rijschool 2 uur
praktijkles, en betaal je alleen voor het herexamen zelf.
Omzetten theorie-examen (indien mogelijk)€12,-
Omzetten praktijkexamen (indien mogelijk)€21,-

Pakketten zijn 18 maanden geldig. Wijzigingen en typefouten voorbehouden

de onbeperkt GRATIS THEORIElessen worden wekelijks gegeven door een instructeur van Rijschool zwanenburg

En op meerdere locaties. Je kan dus altijd je vragen direct aan de instructeur vragen. Ook het THEORIEBOEK EN OEFENEXAMENS is inbegrepen.

Snel op weg naar je rijbewijs

veelgestelde vragen

Je hoeft alleen maar een appje te sturen naar de rijschool WhatsApp ons en de rest regelen wij voor je.
Ja, dit pakket is compleet met lesmateriaal, theorielessen, theorie-examen, 5 uur praktijkles en praktijkexamen.
Je kan op 2 manieren een nieuw theorie-examen boeken. Dit kan je zelf doen via cbr.nl. Of via de rijschool.
Dit is heel erg afhankelijk van het cbr maar omdat wij gespecialiseerd zijn in bromfietsrijlessen kunnen wij vaak de kortste wachttijd aanbieden.
Voor theorie krijg je een leerboek en usb met oefenexamens en elke week theorieles.
Dit hoeft niet, Helmen, handschoenen en beschermende kleding ligt voor je klaar op de rijschool. Eigen helm mag, en eigen handschoenen raden wij sterk aan.
Voor praktijklessen en examen rijden wij op hippe Niu NQi elektrische scooters. Nooit ouder dan 4 jaar. Deze scooters zijn geschikt voor de langere en kleinere mensen en rijden zeer makkelijk. Je hoeft dus geen enkele ervaring te hebben. Deze zijn voorzien van winterbanden en handvatverwarming tegen koude handen voor in de koude maanden.
Ja, deze is helemaal gratis zonder verdere verplichtingen. En je mag ook altijd iemand meenemen. Elke week is er theorieles. De ene week in Katwijk en de andere week in Sassenheim. Deze les duurt 1,5 uur.
Na aanmelden krijg je binnen 2 dagen je lespakket met alle info in huis. Daar zit meteen een oproep bij voor je theorie examen. (Datum in overleg met jou natuurlijk) Je word ook toegevoegd aan een groepsapp, in die app nodigen we je uit voor de theorielessen. Als het theorie-examen is behaald, geef je dit door aan de rijschool en we reserveren gelijk een praktijkexamen voor je. De lessen passen we aan op die datum.
© Copyright - Rijschool Zwanenburg
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,

Wij helpen u graag.