Rijangst en Rijtrainingen

Heeft u te maken met angst of onzekerheden in het verkeer, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Deze les is bedoelt voor iedereen met of zonder rijbewijs. Ook voor ieder denkbaar voertuig, van fiets tot vrachtauto. En voor wie weer op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwe regels en borden in het verkeer!

Al jaren zijn wij nauw betrokken bij de opfriscursus voor ouderen(voorheen BROEM) georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland en Welzijnskwartier. Ook tijdens de scootmobieldag van VVN zijn wij actief met het opfrissen van de theoretische en praktische kennis.

Rijangst?
In de afgelopen jaren wordt het steeds drukker in het verkeer. Inmiddels zijn er 1 miljoen mensen die te maken hebben met een vorm van rijangst. En nog eens een half miljoen mensen die het autorijden helemaal vermijden. U bent dus niet de enige, en wij kunnen u daar bij helpen. Wij kunnen u in de meeste gevallen in1 a 2 uur van u angst of twijfel af helpen.

Scootmobiel

Heeft u een scootmobiel of wilt u er 1 aanschaffen maar vind u de stap nog te groot om het verkeer in te gaan, dan begeleiden wij u hier graag mee. Bedenk eens wat een vrijheid u terug krijgt als u overweg kunt met een scootmobiel. Nooit meer afhankelijk van anderen. Neem contact met ons op, dan komen wij graag een keer langs!

Brommobiel
Vind u het autorijden toch te spannend, dan kunt u altijd overwegen om een brommobiel aan te schaffen. De voordelen van dit voertuig zijn:
-Rijd zeer zuinig (vaak met 1 liter brandstof wel 30 km)
– Geen APK
– Geen wegenbelasting
– Geen rijbewijskeuring nodig om het rijbewijs te behouden
– De verzekering is een stuk goedkoper

Wij zijn gediplomeerd:

  • Auto-instructeur
  • Motor-instructeur
  • Bromfiets- instructeur
  • Vrachtauto- instructeur
  • Aanhangwagen-instructeur
  • Faalangst-instructeur
  • Rijangst- instructeur

TARIEVEN OVERIGE RIJTRAINING

1 les à 60 minuten€65,-

Snel op weg naar je rijbewijs

© Copyright - Rijschool Zwanenburg
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,

Wij helpen u graag.