FAQ – Antwoorden op onze veel gestelde vragen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries,

Je hoeft alleen maar een appje te sturen naar de rijschool WhatsApp ons en de rest regelen wij voor je.
Ja, dit pakket is compleet met lesmateriaal, theorielessen, theorie-examen, 5 uur praktijkles en praktijkexamen.
Je kan op 2 manieren een nieuw theorie-examen boeken. Dit kan je zelf doen via cbr.nl. Of via de rijschool.
Dit is heel erg afhankelijk van het cbr maar omdat wij gespecialiseerd zijn in bromfietsrijlessen kunnen wij vaak de kortste wachttijd aanbieden.
Voor theorie krijg je een leerboek en usb met oefenexamens en elke week theorieles.
Dit hoeft niet, Helmen, handschoenen en beschermende kleding ligt voor je klaar op de rijschool. Eigen helm mag, en eigen handschoenen raden wij sterk aan.
Voor praktijklessen en examen rijden wij op hippe Niu NQi elektrische scooters. Nooit ouder dan 4 jaar. Deze scooters zijn geschikt voor de langere en kleinere mensen en rijden zeer makkelijk. Je hoeft dus geen enkele ervaring te hebben. Deze zijn voorzien van winterbanden en handvatverwarming tegen koude handen voor in de koude maanden.
Ja, deze is helemaal gratis zonder verdere verplichtingen. En je mag ook altijd iemand meenemen. Elke week is er theorieles. De ene week in Katwijk en de andere week in Sassenheim. Deze les duurt 1,5 uur.
Na aanmelden krijg je binnen 2 dagen je lespakket met alle info in huis. Daar zit meteen een oproep bij voor je theorie examen. (Datum in overleg met jou natuurlijk) Je word ook toegevoegd aan een groepsapp, in die app nodigen we je uit voor de theorielessen. Als het theorie-examen is behaald, geef je dit door aan de rijschool en we reserveren gelijk een praktijkexamen voor je. De lessen passen we aan op die datum.

© Copyright - Rijschool Zwanenburg
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,

Wij helpen u graag.